Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,367 $

Ázsia Expressz: Mikes Anna inkább hagyta, hogy Krausz Gábor kidühöngje magát

Nem akarta elmondani a véleményét Mikes Anna Krausz Gábornak az Ázsia Expressz alatt, mert szerinte azzal csak rosszabbá vált volna a helyzet.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Krausz Gábornál egy versenyző sem akadt ki több alkalommal, nem egyszer akart hazamenni, már az útlevelét is elkérte emiatt a forgatáson. Mindig Mikes Anna volt az, aki kihúzta ebből az állapotból, mely sokaknak nem volt szimpatikus, hiszen nem ilyennek ismerték meg a Dancing with the Starsban Tóth Gabi volt férjét.

Ezek után adódik a kérdés, mennyi ilyen helyzet volt a Dancing with the Stars alatt, amikor együtt táncoltak, miután a próbákon csak ritkán lehettek ott kamerák. Egy ilyen szituációról számoltak be, mely során egy tánc miatt pár napig ment a mizéria. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

Anna finoman megjegyezte, Gábor olyan felesleges dolgokon húzta fel, magát az Ázsia Expresszben, amiknek semmi értelmük nem volt. A profi táncosnő inkább úgy döntött, nem mondja el a véleményét Gábornak, mert az csak tovább feszültséget szült volna. „Ismerem őt annyira, ezzel feleslegesen futunk két kört, aztán ugyanott vagyunk, ahol startból lettünk volna. Ilyenkor hagytam, hogy kidühöngje magát.”

Gábor dicsérte Annát, hogy mindig tökéletesen reagálta le ezeket a dühkitöréseket, de remélik, több ilyenben már nem lesz részük. A séf azért hozzátette, egymással soha nem vitatkoztak a verseny alatt. „Én magammal, meg a démonjaimmal küzdöttem, ő ezt végigmozizta, aztán lefeküdtünk aludni. Itthon ilyen a közelében nincs ilyen.”

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.