Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,367 $

Ázsia Expressz: Mikes Annánál betelt a pohár Szuperák Barbie odaaszólása miatt

Mikes Anna egy nagyon türelmes, higgadt nő, de nála is van egy határt, amit Szuperák Barbie igencsak átlépett az Ázsia Expresszben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz újabb párostól búcsúzott, aminek sokan örültek, hiszen egy igen megosztó duó esett ki. Miközben Krausz Gábor arról is mesélt a TV2 kibeszélő műsorában, hogy szégyelli ahogyan Mikes Annával beszélt, a profi táncosnak nagyon nem tetszett, hogy Szuperák Barbie kétszínűnek állította be őket.

A barátság megszakadt, és ugyan ez egy játék, Annánál is van egy határ, nem ért egyet azzal, hogy kétszínűek lennének és Jolly-ék szemébe hazudtak volna. Nem valószínű, hogy a folytatásban közös programokat szervezgetnének. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

Mikes Anna a beszélgetés alatt azt mondta, egy versenyhelyzet mindenkiből mást hoz ki, de szerinte ettől függetlenül ők sportszerűen játszottak. Megjegyezte, volt amikor azt érezték, alattomos húzással próbálkoztak ellenük, amire reagáltak is.

„Ezeknek a szavaknak súlya van, hogy kétszínű, azért az más.” Annának az sem tetszett, hogy Jolly és Barbie barátkozott velük, viszont kifelé mást mutattak a játék során. Barbie ezt azzal magyarázta, ekkor már feszültség szült feszültséget, és úgy hitte, megbeszélték a dolgokat, ám kiderült, mégsem. „Ott kellett volna megmondani, hogy ezen nem tudok túllépni vagy nem tudunk túllépni.”

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.