Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,367 $

Krausz Gábor szégyelli a dolgot az Ázsia Expresszben: „Arra nem számítottam, benne van, hogy lelőnek”

Krausz Gábor a rendőrös sztori kapcsán mondta azt az Ázsia Expresszben, hogy egy „gáz” volt, és megjegyezte, akkor már nagyon elege volt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Még mindig megdöbbentő, ami Krausz Gáborral történt az Ázsia Expressz forgatása alatt a rendőrös sztori kapcsán. Nagyon rossz vége is lehetett volna, ráadásul egy begőzölt tajvani rendőrrel találkozott, fényes nappal.

„Rohadtul elegem volt a napból, és senki nem adta vissza az útlevelemet. Hiába könyörögtem, és mindenki végignézte a szenvedést. Úgy voltam vele, ha jön egy rendőrautó, abba beülök, elvisznek, letartóztatnak és vége van a napnak.” Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

„Arra nem számítottam, benne van, hogy lelőnek. Ez gáz. Ezt szégyellem.” Gábor megjegyezte, ez a verseny lehetséges, olyan dolgokat hozott ki belőle, amit a való életemben soha nem tapasztalhatok magamon, hogy ilyen ingerültté tesz valami, ha nem sikerül.”

Főként Anna miatt sajnálja ezt, mert úgy érezte, szégyent hoz rá. „Nincs mentség erre, és azt sajnálom, hogy így beszéltem. Az viszont mentség lehet, hogy senkinek nem tettem kárt. Annával beszéltem csúnyán, nem bántottam senkit, saját magamnak ártottam, és kettőnknek, és öt méterrel a cél előtt eldobom azt a kosarat. Ezt utána megbeszéltük.”

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.