Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,87 Ft
Euró
401,42 Ft
Font
479,15 Ft
Bitcoin
61,769 $

Friss információk láttak napvilágot az Apple A18 és A18 Pro chipekről

Friss fotók keringnek az interneten az új chipekről, melyeken egyértelműen látszik, hogy látványos a különbség a két chip között.

...svg content...Fotó: Unsplash/Brian Kostiuk
Mobil
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint ismert, az Apple az A18 és az A18 Pro modelleket éppen az iPhone 16 széria megjelenésekor dobta piacra, s úgy tudni, hogy a Pro erősebb GPU-val rendelkezik az olyan intenzív grafikai feladatokhoz, mint a kiterjesztett valóság, a 3D renderelés és a ray tracing.

A GSMArena szemlézte a frissen közzétett felvételeket a chipekről, jelentésük szerint pedig a fotók alapján elmondható, hogy meglehetősen eltérőek annak ellenére, hogy a TSMC ugyanazzal a 3 nm-es gyártástechnológiával készíti őket. Soron kívül Szijjártó Péter bejelentette, további magyar állampolgárokat menekítenek ki Libanonból

Az A18 Pro több tranzisztort tartalmaz, ami több energiát jelent a Pro számára, ezáltal pedig jobb általános teljesítményt tesz lehetővé. Az Apple állítólag az A19-es chipek számára tartogatja a TSMC 2 nm-es gyártástechnológia összes képességét.

Ugyanakkor az elemzők szerint a gigavállalat csak az iPhone 17 Pro duót fogja 2 nm-es chipekkel piacra dobni, mert a tajvani gyártónak vannak problémái.