Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,30 Ft
Euró
401,79 Ft
Font
479,85 Ft
Bitcoin
61,364 $

Ilyen még nem volt: október 11-én életre kel a Szabadság-szobor

A Yettel jóvoltából élezte kel a Szabadság-szobor október 11-én!

...svg content...Fotó: Yettel Magyarország
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

A Yettel egy, a Liner.hu számára megküldött közleményében számolt be arról, hogy október második péntekén olyat láthatunk Budapesten, amire még nem volt példa: a város egyik, ha nem a legikonikusabb jelképe, a Szabadság-szobor életre kel a technológia segítségével.

Számos emblematikus épület és szobor alkotja Budapest látképét, mint az Országház, a Vajdahunyad vára vagy éppen a Budai Vár együttese. Az egyik ilyen jelentős látványosságot, a Gellért-hegyet ékesítő Szabadság-szobrot azonban július óta már csak lefedve, korlátok között láthatjuk. Soron kívül Szentkirályi Alexandra : Karácsony Gergely „Ügyifogyi”, Magyar Péter „Dulifuli” és Vitézy Dávid „Okoska”

Most azonban a Yettel nagy dologra vállalkozik: október 11-én egy fergeteges drónshow keretében egy rövid időre kiszabadítja a Szabadság-szobrot a fogságából.

A főváros egyik legextrémebb drónshowja október 11-én 19:30-tól lesz látható. A megfigyelésre legalkalmasabb helyszín a Fővám tér, ahol zenei kísérettel lehet megtekinteni a különleges égi jelenséget.

További információ ide kattintva. Rossz idő esetén az eseményt október 13-án rendezik meg.