Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,30 Ft
Euró
401,79 Ft
Font
479,85 Ft
Bitcoin
61,364 $

Egészen döbbenetes Mike Tyson ütőereje, jön a nagy meccs (videó)

Mike Tyson innen már aligha fog visszalépni, és a rosszulléte után újra formába lendült, képes lehet nagyon megverni a nála messze fiatalabb ellenfelét.

...svg content...Fotó: Mike Tyson egykori amerikai profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok a spanyol Carlos Alcaraz és a bolgár Grigor Dimitrov játékát nézi a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyének negyeddöntõjében 2024. március 29-én. Dimitrov 6:2, 6:4 arányban gyõzte le az elsõ helyen kiemelt Alcarazt. MTI/EPA/Cristobal Herrera
Cool
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mike Tyson valószínűleg az utolsó éles bokszmeccsére készül, amiért annyi pénzt kap, mint azelőtt soha, egy címmeccse után sem. Hiába lesz ez egy bemutatómérkőzés, az ellenfelek várhatóan egymásnak fognak esni.

Tyson aki lassan 60 éves lesz, egy 30 évvel fiatalabb celebbel fog bokszolni, akire csúnya verés várhat, ha a legenda bírja levegővel. Ez lehet az egyetlen kérdés nála, mert minden másban egyértelműen ő a favorit. Soron kívül Szentkirályi Alexandra : Karácsony Gergely „Ügyifogyi”, Magyar Péter „Dulifuli” és Vitézy Dávid „Okoska”

A valaha volt legjobb bokszoló, aki 58 évesen is rendkívül gyors, és az ütőereje is beszédes. Mindezt a róla készült friss videóban is láthatjuk, már nyoma sincs a rosszullétének, ami miatt novemberre kellett halasztani a bokszgálát.

Tyson és Jake Paul november 15-én feszülnek egymásnak, természetesen telt ház előtt az Egyesült Államokban. A valaha volt egyik legnézettebb sportesemény lehet, amit a Netflixen keresztül fognak közvetíteni, így várhatóan az előfizetők száma is sok millióval fog növekedni az esemény miatt.