Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
401,66 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
61,504 $

Krausz Gábor és Tóth Gabi kislánya is kint volt a Ferencváros-Tottenham meccsen

Krausz Gábor úgy döntött, kiviszi a meccsre a kislányát, akinek ez volt az első ilyen élménye, és valószínűleg lesz még pár.

...svg content...Fotó: Adama Traoré, a Ferencváros (j) és Archie Gray, a Tottenham játékosa a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 2. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Tottenham Hotspur mérkõzésen a budapesti Groupama Arénában 2024. október 3-án. MTI/Illyés Tibor
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Krausz Gábort jelenleg az Ázsia Expresszben láthatjuk, és kemény kritikákat kap a nézőktől. Többeknek már elegük van a sok kiakadásból, a hisztikből, legutóbb Mikes Anna is jelezte, sok volt neki az aznap történtek, és szóba került a feladás.

Egyelőre nem adták fel, és mivel már nincs messze a döntő, ráadásul így is az egyik legerősebb párosa a mezőnynek, valószínűleg addig vannak versenyben, amíg csak lehetséges. Péntek este újabb páros fog búcsúzni, akik nem sokkal a döntő előtt távoznak. Soron kívül A Nézőpont Intézet szerint Magyar Péter még a Tisza-szavazók felének sem szimpatikus

Hamarosan kiderül, ki ez a páros, de egyelőre sok a kérdőjel. Ami biztos, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi kislánya is kint volt a csütörtöki Fradi-meccsen, akik a Tottenhammel csaptak össze az Európa-ligában. Ez volt az első ilyen élménye a kislánynak, akit fantasztikus hangulat fogadhatott.

„Hannika első Fradi meccse Lehetett volna jobb is, a játék alapján az eredmény csalódás, de a meccs egész izgi volt. Hajrá Fradi” – írta a posztjában Krausz Gábor, aki nagyon nagy rajongója a Fradinak, sok meccsre látogatott már ki.