Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,94 Ft
Euró
401,44 Ft
Font
477,69 Ft
Bitcoin
60,361 $

Hivatalos: Szalai Ádám visszatért a válogatotthoz, már nyilatkozott is

Megtörtént a nagy bejelentés, Szalai Ádám visszatért a magyar válogatotthoz, és Marco Rossi szövetségi kapitány munkáját fogja erősíteni.

...svg content...Fotó: mlsz.hu
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sokkal ezelőtt erősítette meg az MLSZ Szalai Ádám visszatérését a magyar válogatotthoz, mint az A-válogatott új pályaedzője, ami számára is kiváló lehetőség. Sokat nem kell várni a bemutatkozására, már október 7-én részt vesz az összetartáson a szakmai stáb munkájának részeként.

Rossi elmondta, mindenképpen egy olyan pályaedzőt szeretett volna, aki nemcsak szakmailag, hanem emberileg is illeszkedik a válogatotthoz. Az egykori csapatkapitány kiváló választás, aki nemrég még a keret legfontosabb tagja volt. Soron kívül Kiadós eső és borongós idő várható pénteken, több helyen is megdörrenhet az ég

„Mindenképpen olyan pályaedzőt szerettem volna, aki szakmailag és emberileg is illik a válogatottba. Ádám esetében egyikhez sem fér kétség, hiszen hatalmas nemzetközi rutinnal bír a labdarúgás sportszakmai részét tekintve, miközben azt hiszem, nincs olyan ember Magyarországon, aki ne tudná, mit jelent számára a magyar válogatott, emellett pedig a játékosok körében is hatalmas tisztelet övezi.” – mondta Marco Rossi az mlsz.hu kérdésére.

Biztos benne a szakember, hogy Szalai ezen a téren is sokat fog tudni hozzátenni a munkához,és izgatottak a közös munka miatt. „Biztos vagyok benne, hogy ahogy korábban játékosként, úgy immáron stábtagként is nagyon sokat fog hozzátenni a válogatott teljesítményéhez.”

Szalai Ádám megtisztelve érzi magát az új szerepkör miatt, ami egy érdekes kihívás is az új karrierjében. „Óriási megtiszteltetés a magyar válogatott szakmai stábjának tagja lenni. Sok éven keresztül aktív játékosként, most pedig Marco Rossi segítőjeként is azon leszek, hogy a nemzeti tizenegy minél sikeresebb legyen a jövőben.”

Szentkirályi Alexandra nem akar Karácsony Gergely helyettese lenni

Gulyás Gergely után Szentkirályi Alexandra is megerősítette, nincs olyan tervük, hogy Karácsony Gergely helyettese legyen a volt főpolgármester-jelölt.

Továbbra sem nyitják meg a Margitszigetet, hiába vonult el az árvíz

Egyelőre nem nyitják meg a Margitszigetet, ami a vártnál tovább tart zárva a látogatók előtt, miután a szakemberek biztosra akarnak menni.

300 ezer ember halhat meg 2030-ig az azbeszt miatt

Hazánkban 37, a ráktípushoz köthető halálesetet jegyeztek fel, amivel a középmezőnyben vagyunk a többi tagállamhoz képest.