Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,94 Ft
Euró
401,44 Ft
Font
477,69 Ft
Bitcoin
60,361 $

Egy eltűnt 16 éves budapesti lányt keres a rendőrség

A 16 éves lány jelenlegi tartózkodási helye nem ismert, ami miatt a rendőrség keresi és a lakosság segítségét kérik.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A 16 éves Mező Amanda egy XV. kerületi gyermekvédelmi intézetből távozott ismeretlen helyre, és egyelőre nem tudni, hol tartózkodik, kik veszik körül. A rendőrök jelenleg is keresik a kiskorú személyt, és a lakosság segítségét kérik.

Bárki, aki információval rendelkezik a fiatal lányról, az a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Mező Amanda tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – írja a police.hu. Soron kívül Kiadós eső és borongós idő várható pénteken, több helyen is megdörrenhet az ég

Fotó: police.hu

Szentkirályi Alexandra nem akar Karácsony Gergely helyettese lenni

Gulyás Gergely után Szentkirályi Alexandra is megerősítette, nincs olyan tervük, hogy Karácsony Gergely helyettese legyen a volt főpolgármester-jelölt.

Továbbra sem nyitják meg a Margitszigetet, hiába vonult el az árvíz

Egyelőre nem nyitják meg a Margitszigetet, ami a vártnál tovább tart zárva a látogatók előtt, miután a szakemberek biztosra akarnak menni.

300 ezer ember halhat meg 2030-ig az azbeszt miatt

Hazánkban 37, a ráktípushoz köthető halálesetet jegyeztek fel, amivel a középmezőnyben vagyunk a többi tagállamhoz képest.