Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,13 Ft
Euró
400,78 Ft
Font
476,27 Ft
Bitcoin
60,486 $

Szentkirályi Alexandra Karácsony Gergely helyettese lehet Budapesten?

Erre a kérdésre is válaszolt Gulyás Gergely miniszter, aki egyértelművé tette, Szentkirályi Alexandra nem lesz Karácsony Gergely helyettese Budapesten.

...svg content...Fotó: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fõvárosi listavezetõje (k) az Egymillió Találkozás Napjára szervezett kampánykörútján Budatétényben 2024. június 8-án. A másnapi választás elõtti 24 órában a Fidesz ötvenezer aktivistája és a kormánypárt politikusai egymillió embert keresnek fel személyesen. MTI/Purger Tamás
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

Továbbra is kérdéses, ki lesz a főpolgármester helyettese a következő ciklusban, és ugyan pénteken összeülnek az érintettek, a megszavazott képviselők, egyáltalán nincs arra garancia, hogy változás várható ezen a téren.

A hírek és Karácsony Gergely szerint Magyar Péter csak Vitézy Dávidot hajlandó megszavazni, addig Gyurcsány Ferenc erről hallani sem akar. A Szentkirályi Alexandra vezette budapesti Fidesz ugyan nem jelöl főpolgármester-helyettest, nem is szavazza meg Vitézyt, akihez fontos kéréssel fordultak a péntek miatt. Soron kívül Nagy bejelentés: programot indít a kormány a fiatalok lakhatása elősegítése érdekében

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón tette egyértelművé, olyan biztosan nem fordulhat elő, hogy Szentkirályi Alexandra lesz Karácsony Gergely helyettese. Teljességgel kizárt, hogy mindez megtörténjen, ugyanakkor arra lehet esély, hogy Vitézy ül be helyettesnek.

A Wizz Air is reagált a 20 órás járatkésésre, ekkor landolhat a gép Budapesten

A szerkesztőségünk számára megküldött közleményből minden kiderül.