Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,62 Ft
Euró
401,59 Ft
Font
477,00 Ft
Bitcoin
61,147 $

Európa-liga: magabiztos a Fradi edzője a Tottenham elleni rangadó előtt

Pascal Jansen magabiztosan nyilatkozott a nagy mérkőzés előtt, amit a Tottenham ellen fognak vívni csütörtök este.

...svg content...Fotó: Pascal Jansen vezetõedzõ (j) és Dibusz Dénes kapus a Ferencváros labdarúgócsapatának sajtótájékoztatóján a Groupama Arénában 2024. október 2-án. A csapat másnap az angol Premier League-ben szereplõ Tottenham Hotspurt fogadja a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának második fordulójában. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Igazi angol sztárcsapat látogat az Üllői útra, akik nemrég kiütéssel nyertek a Manchester United ellen a bajnokságban. Ezúttal az Európa-ligában kell helytállniuk a Ferencváros ellen, akik az első meccsükön kikaptak az Anderlecht otthonában.

Dibusz Dénes, a Fradi kapusa tudja jól, hogy valószínűleg nem kevés dolga lesz a mérkőzés alatt, ugyanakkor lát esélyt egy jó eredményre. Pascal Jansen, a Ferencváros edzője is hasonlóan gondolkozik, és szerinte jobbnak kell lenniük, mint legutóbb, mert a Tottenham egészen más szintet képvisel. Soron kívül Izrael likvidálta a Hamász gázai kormányának vezetőjét

„Nagy a különbség a hazai és a nemzetközi meccsek között. Mindkét sorozatban próbálunk megfelelő helyzeteket kialakítani, de ez nem elég, azokat ki is kell használni. Amit jól csináltunk az Anderlecht ellen, azt tovább kell vinnünk, még jobbnak kell lennünk, hiszen a Tottenham egy teljesen más szintet képvisel.”

A mérkőzést a Ferencváros stadionjában rendezik 18 óra 45 perctől, tehát már kora este összecsapnak egymással a felek. Minél jobb eredményt akar elérni az edző, a tisztes helytállás nem lehet cél, hanem legalább a döntetlen.

„Ez egy különleges meccs lehet, és csak az a cél, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Talán az eddigi legerősebb ellenfelünk ellen lépünk pályára, de ez nem változtat a felkészülésünkön. Mindig arra törekszünk, hogy kihasználjuk az ellenfelünk gyengeségeit, úgy hiszem ezt sikerült megtalálni a Tottenham oldalán is, csak arra fókuszálunk, hogy ezt ki tudjuk használni.” – idézte a fradi.hu az edzőt.