Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,62 Ft
Euró
401,59 Ft
Font
477,00 Ft
Bitcoin
61,147 $

Ellopták a táskáját, dühében felgyújtott két ipari napernyőt egy ittas gyöngyösi nő

Valószínűleg közmunkára számíthat a meggondolatlan nő.

...svg content...Fotó: Unsplash/Christian Allard
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Gyöngyösi Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki két ipari napernyőt gyújtott fel: a vád szerint a nő 2023 novemberében, hajnalban, ittas állapotban sétált egy férfival Gyöngyös utcáin, akivel aznap este ismerkedett meg.

Nem sokkal a gyújtogatás előtt a vádlott táskáját ellopták, ezért a rendőrök a helyszínen intézkedtek. Miután a hatóság emberei elhagyták a területet, a nő dühében úgy döntött, hogy egy közeli bisztró két ipari napernyőjén vezeti le a feszültségét, és azokat öngyújtóval felgyújtotta. Soron kívül Izrael likvidálta a Hamász gázai kormányának vezetőjét

Első próbálkozását a vele lévő férfi még sikeresen megakadályozta, és eloltotta a lángoló napernyőket, csakhogy a nő az alkalmi ismerőse többszöri kérése ellenére is folytatta amit elkezdett, és újra meggyújtotta az ernyőket, melyek ezután teljesen leégtek.

A tűzoltók végül a helyszínre érkezve megfékezték a lángokat, ám a tűzeset következtében 800 ezer forintos kár keletkezett.

A Járási Ügyészség a nőt nagyobb kárt okozó rongálás bűntettével vádolja. A vádiratban az ügyészség közérdekű munkát indítványozott a büntetlen előéletű és tettét beismerő elkövetővel szemben. Emellett azt is javasolta, hogy a bíróság kötelezze a nőt a sértett által követelt kár megtérítésére.