Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,93 Ft
Euró
400,51 Ft
Font
480,93 Ft
Bitcoin
61,420 $

Videón Orbán Viktor meglepetés családlátogatása (videó)

A család nagyon örült Orbán Viktornak és Lázár Jánosnak, akik Geszten látogatták meg őket a kihelyezett kormányülés előtt.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor nemrég egy meglepetés családlátogatáson járt Geszten, aminek ideje alatt vendégül látták a miniszterelnököt és Lázár Jánost. A kormányfő és a miniszter közösen tett látogatást a családnál, ahol két gyermeket nevelnek.

Természetesen a miniszterelnök nem ment üres kézzel, különleges ajándékot vitt magával, méghozzá egy olyan labdát, amivel az Európa-bajnokságon játszottak. A beszélgetés alatt azt is megtudhattuk, hogy a CSOK segítségével vásárolták meg a házat, amit felújítottak.

Remek hangulatban telt a látogatás, Orbán Viktor rendkívül tapasztalt apaként és nagyapaként pillanatok alatt megtalálta a közös hangot a gyerekekkel, ahogyan a szülőkkel is. Egy boldog család, akik abszolúte az ideális családmodellt testesítik meg.

„Mindenütt jó, de a legjobb otthon. Dani és családja látott bennünket vendégül tegnap este Geszten. Utána kezdődhetett a munka!” – írta a posztjában a Facebook oldalán Orbán Viktor kormányfő.

Több márkánál durván emelkednek a biztosítási, különösen a cascodíjak

Széles skálán mozognak az árváltozások, a 30% feletti drágulástól az enyhe csökkenésig.

Gyurcsány Ferenc szerint tény, hogy vele jobb volt a magyar embereknek

Miközben a DK támogatottsága rendkívüli mértékben zuhant, és 2026-ban várhatóan még a parlamentbe is nehéz lesz bejutniuk, Gyurcsány Ferenc azt bizonygatja, hogy márpedig vele jobb volt az ország.