Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,93 Ft
Euró
400,51 Ft
Font
480,93 Ft
Bitcoin
61,420 $

Százmilliós Jaguart tört össze egy mobilozó magyar nő Ausztriában (videó)

Az 1948-as Jaguar XK120 oldtimer javítása jelentős költségekkel járhat.

...svg content...Fotó: Twitter
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy 1948-as Jaguar XK120 oldtimer autó súlyosan megrongálódott egy balesetben Salzburg mellett, amikor egy másik jármű, amelynek vezetője állítólag mobilozott vezetés közben, nekiütközött. Úgy tudni, a baleset okozója egy magyar nő volt, szerencsére azonban senki sem szerzett komoly sérüléseket.

De a Jaguarról ez már nem mondható el: jelentős károkat szenvedett, bár a nő által vezetett Opel Insignia is totálkárosra tört.  A brit roadster értéke állapottól és ritkaságtól függően akár a 250 ezer eurót (körülbelül 100 millió forintot) is elérheti – írja a HVG a svájci Blick beszámolója alapján. Soron kívül Videón Orbán Viktor meglepetés családlátogatása (videó)

A baleset idején a Jaguarban két olasz férfi utazott, a figyelmetlen sofőr pedig áttért a szembejövő sávba, így ütközött neki a klasszikus autónak. Az egyik férfi dühösen kérdőre vonta a nőt, hogy miért telefonál vezetés közben, mire a baleset okozója azt felelte, épp akkor hívták.

Ezután bocsánatot kért a történtek miatt. A cikkben még megjegyzik: az XK120-as modell egyik érdekessége, hogy a korai változatok alumínium karosszériával készültek, egy ilyen ritkaság javítása pedig elképesztő költségekkel járhat.

De arról is írtunk, hogy egy 50 év körüli nő a fék helyett a gázra lépett, majd fehér Porsche-jával áttörte a falat és egy fára zuhant. A sofőrt körülbelül 30 perc alatt tudták kiszabadítani a járműből. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy felszántotta az M3-as autópályát egy kamionos, majd az árokba borult.

Több márkánál durván emelkednek a biztosítási, különösen a cascodíjak

Széles skálán mozognak az árváltozások, a 30% feletti drágulástól az enyhe csökkenésig.

Gyurcsány Ferenc szerint tény, hogy vele jobb volt a magyar embereknek

Miközben a DK támogatottsága rendkívüli mértékben zuhant, és 2026-ban várhatóan még a parlamentbe is nehéz lesz bejutniuk, Gyurcsány Ferenc azt bizonygatja, hogy márpedig vele jobb volt az ország.