Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,60 Ft
Euró
399,64 Ft
Font
480,04 Ft
Bitcoin
60,973 $

Ázsia Expressz: Mikes Anna sem tudja, mi zajlik le pontosan Krausz Gáborban

Mikes Anna és Krausz Gábor együtt vágtak neki az Ázsia Expressznek, és továbbra is egy párt alkotnak, de közben sok kritikát is kap a séf a nézőktől.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

A Dancing with the Starsban szinte mindig magasztalták, felemelték Krausz Gábort, annyira szerették. Az Ázsia Expresszben mutatott viselkedése miatt azonban többeknek elegük van belőle, és Szuperák Barbie számára sem könnyű mindez tolerálni.

Gábor legutóbb odacsapta a táskáját, és haza akart menni, miközben Anna próbálta őt jobb belátásra bírni, hiszen ketten versenyeznek, ez nemcsak a séfről szól. A helyzet nem könnyű, és Anna sem tudja pontosan, mi zajlik le Gáborban. Soron kívül Felrobbant egy második világháborús amerikai bomba egy japán repülőtéren, hatalmas kráter keletkezett a helyszínen (videók)

„Az a helyzet, nem tudom pontosan, mi zajlik le Gáborban. Tudom, mik azok a pontok, amin ki tud akadni. Én azt már tudom, mivel tudom átsegíteni, de ugye nem voltam velem, és nem volt mellette egy olyan támogató nő, vagy hát én, akire fixen tud mindig számítani.”

„Tudom, hogy ezen át tud lendülni, csak amikor egy olyan feladat van, aminek ő nem látja az értelmét, ilyenkor el tudja engedni az egészet.” – tette hozzá Anna, addig Barbie szerint Gábor önmaga miatt ilyen, nem ő váltotta mindezt ki belőle. „Önmagát felidegesíti. Én nagyon szeretem mindkettőjüket, de nem értem Gábornál ezt a kiakadást.”