Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,18 Ft
Euró
398,93 Ft
Font
478,89 Ft
Bitcoin
61,911 $

Ázsia Expressz: Krausz Gábor elhajította a táskáját, haza akart menni (videó)

Ez már a sokadik kiakadása volt Krausz Gábornak, amit Mikes Annának végig kellett néznie, de ezúttal sem ment haza a séf.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Napról napra egyre megosztóbb Krausz Gábor karaktere az Ázsia Expresszben, köszönhetően a kiakadásainak, amikből egy ideje lassan minden napra jut legalább egy. Legutóbb Szuperák Barbie-nak lett elege belőle, nem volt elégedett a séf stílusával.

Mikes Anna meglehetősen jól bírja ezeket a kiakadásokat, és ez most sem volt másképp. „Tényleg, vége van! Nem fogok sétálgatni le-föl, elegem van! Nem csinálom! Én ezt nem csinálom, elegem van, elfáradtam. Elkérjük az útlevelünket, aztán megyünk haza.” – mondta Gábor. Soron kívül Tanárvizsga: tízezer pedagógus már levizsgázott, 27-en megbuktak

Ismét haza akart menni, ugyanakkor végül maradt a helyén, de az is beszédes volt, ahogyan elhajította a táskáját, annyira elege lett. Hiába az egyik legerősebb párosa a mezőnynek, ez inkább Anna miatt van így.

Nem Krausznak találták ki ezt a játékot, és míg a Dancing with the Starsban bálványozták, addig ez most távolról sincs így. Érdekes lesz látni, mit hoznak a következő napok, ráadásul Gábornak még a tajvani rendőrséggel is volt egy necces jelenete.