Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,79 Ft
Euró
398,02 Ft
Font
477,35 Ft
Bitcoin
62,249 $

Maga az álom: Tóth Andi és Tolvai Reni közös fotózáson járt (videó)

Tóth Andit és Tolvai Renit is a legjobb nők között tartják számon, legutóbb közös fotózáson vettek részt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi népszerűsége annak ellenére is töretlen, hogy régóta nem koncertezik, és a médiában is messze kevesebbet szerepel. Azok az idők már elmúltak, amikor minden nap volt róla négy-öt cikk, miután hevesen reagált egyes véleményekre.

Andi sokat változott, nyugodtabbá vált, az élete is, és talán ennek is köszönhető, hogy ott lehet az X-Faktorban, ahol a legszigorúbb mentorként van jelen. A TV2-nél nagy karriert futott be, most pedig arra készül, hogy valami hasonlót vigyen véghez a riválisnál. Soron kívül Szentkirályi a budapesti korrupcióról: Karácsony hagyta, hogy mindenki szabadon garázdálkodhasson

Részben ez már megtörtént, hiszen anno az X-Faktor megnyerésével vált sztárrá, viszont több ponton is más irányt vett a karrierje, illetve az élete. Tolvai Reni szintén tehetségkutatót nyert hosszú évekkel korábban, ami a Megasztár.

Ugyan Reni nem lett zsűritag, ott van a köztudatban, és szinte minden pasi odavan érte, akárcsak Andiért. Ezúttal egy közös fotózáson, forgatáson vettek részt, aminek középpontjában a szépségipar állhat, már alig várjuk a végeredményt.

Elkezdődött: Izrael bejelentette, rakétaesőt indított ellenük Irán (videó)

Úgy tűnik, Irán hadat üzent Izraelnek, amivel még inkább kiszélesedhet a háború a Közel-Keleten.