Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,17 Ft
Euró
397,91 Ft
Font
478,53 Ft
Bitcoin
63,760 $

Sztárbox: megszólalt Sárközi Ákos a hatalmas bokszmeccse után

Sárközi Ákos szinte Rockyként küzdött, és ugyan nem nyerte meg a mérkőzését a Sztároxban, nagyon is sokat nyert ezzel az egésszel.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Sárközi Ákos okozta eddig a legnagyobb meglepetést a Sztárboxban, már önmagában azzal, hogy elvállalta a kihívást. Egyre több idősebb sztár mutatja meg, hogy mindenfajta komolyabb sportmúlt ellenére is lehet jól teljesíteni.

Ákos számára a boksz új volt, de nagy alázattal vágott neki a kihívásnak. Tudta jól, 6 hónap alatt nem lehet megtanulni egy ilyen komplex sportot, ráadásul mellette családja és munkája is van, de csak dicséretet érdemel. Soron kívül Ismét indokolatlanul von le pénzt az Apple, az MNB is megszólalt az ügyben

Rendkívül keményen küzdött, úgy állta a pofonokat, mint Rocky. Nem egyszer hittük azt, hogy itt a vége, kiüti az ellenfele, de nem így lett. Le a kalappal előtte, abszolút nyertese ennek a műsornak, és egyúttal az egyik nagy kedvence is lett.

„Szeretném kifejezni mélységes hálámat mindazoknak, akik szurkoltak nekem és mellettem álltak. Bár a végső pillanatban nem az én kezemet emelték a magasba, de a lelkem és a szívem győztesként hagyta el a ringet. Köszönöm, hogy hittetek bennem!”