Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,79 Ft
Euró
398,02 Ft
Font
477,35 Ft
Bitcoin
62,249 $

Heves széllel kísért zivatarok várhatók szerdán, az ég is megdörrenhet

Szerdán borult lesz az ég, napsütésre ezúttal nem számíthatunk.

...svg content...Fotó: Unsplash/Eugene Triguba
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A HungaroMet előrejelzése szerint kedden nagyrészt napos idő várható, de napközben nyugat felől egyre nagyobb területen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, mely éjszaka is folytatódik, így szerdán már többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. A csapadékzóna csak éjjel éri el a nyugati határt.

Szerdán északnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, főleg az ország északnyugati felében számíthatunk több csapadékra, miközben a Tiszántúlon és helyenként délen maradhatnak szárazabb területek is. A legtöbb csapadék a Dunántúl északi és középső tájain valószínű. Soron kívül Szentkirályi a budapesti korrupcióról: Karácsony hagyta, hogy mindenki szabadon garázdálkodhasson

A Dél-Dunántúlon szerda délután az ég is megdörrenhet. A déli, délkeleti szelet időnként élénk, a Dunántúlon szerdán erős széllökések kísérhetik. Késő délutántól északnyugatira fordul az áramlás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 5 és 13 fok között valószínű, ennél néhány fokkal alacsonyabb értéket a keleti, északkeleti hidegre hajlamos helyeken mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 13 és 19 fok között valószínű, de a tartósan csapadékos tájakon ennél hidegebb, míg délen ennél pár fokkal melegebb lesz.

Elkezdődött: Izrael bejelentette, rakétaesőt indított ellenük Irán (videó)

Úgy tűnik, Irán hadat üzent Izraelnek, amivel még inkább kiszélesedhet a háború a Közel-Keleten.