Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,86 Ft
Euró
397,90 Ft
Font
477,96 Ft
Bitcoin
63,809 $

PSG Ogli nem hajlandó leérettségizni, nincs rá szüksége

A Dancing with the Stars sztárja továbbra sem hajlandó letenni az érettségi, mert egyszerűen nincs rá szüksége.

...svg content...Fotó: TV2
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Eddig sem volt titok, hogy PSG Oglinak nincs érettségije, ám láthatóan nem is törekszik arra, hogy legyen. Elvan nélküle, fényűző életet él, és már a Dancing with the Stars mezőnyének tagja, ami igen komoly megtiszteltetés számára.

Az influenszer népszerűsége töretlen, imádják a nők, szép pénzeket kereshet a médiában. Erről ugyan nincsenek pontos adatok, ő sem szeret beszélni a részletekről, jól látni, hogy nincs híján a vagyonnak. Soron kívül Marco Rossi elárulta, miért nem véd Gulácsi a következő meccseken

Lékai-Kiss Ramóna műsorában beszélt őszintén arról, hogy továbbra sem tervezi letenni az érettségit. Enélkül is sokat utazgat, luxusautókkal jár, nagy házban él, és így tovább, semmi sem motiválja abban, hogy iskolába járjon.

PSG Ogli, aki egy rengeteg pénzt költ el egy héten, hangsúlyozta, ugyan fontosnak tartja az iskolát, szerinte ez csak az általánosig szól. „Azután, megmondom őszintén, nem nagyon tartom fontosnak, amiket tanítanak. Nem használom az életben ezeket a dolgokat, azért gondolom ezt így” – idézte a Blikk a fiatal sztár.

Az édesanyja időről időre jelzi neki, hogy jó lenne, ha estin letenné az érettségit, viszont erre nem hajlandó. „Miért tenném le? Nem vagyok hajlandó! Ha valamelyik családtagom kimondja, hogy le kéne tenni az érettségit, olyan ideges leszek, és nem tudom, hogy miért.” Annyira utálja az iskolát, hogy szabályos iskolaundora van, szerinte nála ez egy berögzült betegség.