Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,38 Ft
Euró
397,73 Ft
Font
477,56 Ft
Bitcoin
63,990 $

Egészen váratlan és szokatlan reggeli fotó jelent meg Gyurcsány Ferencről

Egy biztos, ilyen fotót még nem láthattunk Gyurcsány Ferencről, de hogy ez lenne élete egyik legjobb felvétele, azt inkább döntse el mindenki maga.

...svg content...Fotó: Varju László alelnök, Gyurcsány Ferenc pártelnök és felesége, Dobrev Klára európai parlamenti képviselõ (b-j) a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti születésnapi rendezvényén 2023. október 22-én. A DK 2010-ben alakult az MSZP egyik platformjaként, önálló párttá alakulását Gyurcsány Ferenc a tömörülés egyéves ünnepi összejövetelén jelentette be, 2011. október 22-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc egy igen hangos napon van túl, ugyanis komoly összetűzésbe került Kövér Lászlóval a parlamentben, aminek ordibálás lett a vége. Nem sokkal később Orbán Viktor miniszterelnök egyetlen mondattal intézte el a dolgot, aminek nagy sikere volt.

A DK elnöke, aki nemrég álnéven írt könyvet, most újabb „akcióra” készül, ugyanis 10 óra 30 perctől sajtótájékoztatót tart a parlamentben. Ezzel együtt bejelentette, soha nem fog összerogyni, és igyekszik magát fitten tartani. Soron kívül Rekordgyorsasággal, alig 14 perc fogtak el egy autókat feltörő fiatalt a pécsi egyenruhások

Az izzadós fotó után itt van az újabb, ami egészen váratlan és meglepő, talán kicsit furcsa is. Ilyen pózban még nem láthattuk az egykori miniszterelnököt, aki úgy tűnik, jó hangulatban, sportosan kezdte meg a keddi napot.

„Akkor összerogytam? Soha. Edzés utáni nyújtás végén csak szólok, rákészültem, hogy 10.30-kor sajtótájékoztatót tartsak a Parlamentben. A tegnapi nap után még az is lehet, hogy lesz mondanivalóm.” – üzent a bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

Vitézy Dávid beváltotta ígéretét, benyújtotta a BKK-rendészet létrehozására vonatkozó javaslatát

Vitézy meglépte, már csak az a kérdés, hogy mi lesz a javaslat sorsa.