Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,95 Ft
Euró
397,03 Ft
Font
476,90 Ft
Bitcoin
63,644 $

Magyar Péter kezdi bánni, hogy nem indítottak főpolgármester-jelöltet Karácsony ellen

Utólag Magyar Péter is úgy látja, egyszerűbb lett volna, ha a Tisza Párt is indít egy főpolgármester-jelöltet.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitaműsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter nemrég ismét egy hosszabb interjúval jelentkezett, ezúttal a Telex élő műsorában válaszolt a különböző kérdésekre. Vogel Evelin és a bizonyos rögzített felvételek is szóba kerültek, amik egyelőre nem láttak napvilágot.

Magyar nem tagadja, a felvételek tartalmazhatnak kellemetlen részeket is, ugyanakkor kijelentette, nincs szó bűncselekményekről és árulásról sem. Miután zsarolással vádolja a volt kedvesét, ezen felvételek akár bizonyítékként is szolgálhatnak majd a bíróságon, miután Vogel tagadja a Magyar által állítottatokat. Soron kívül Magyar Péter célja, hogy fél éven belül megelőzzék a Fideszt

Budapest volt az egyik fő téma az interjú során, ami előtt Karácsony Gergely azt mondta, Magyar Péter sem tudna ellene nyerni a fővárosban. Ezzel együtt hozzátette, nem is gondolja azt, hogy a Tisza Párt vezetője főpolgármester lenne, nagyobb céljai vannak.

Varga Judit volt férje szerint lehetséges, egyszerűbb lett volna, ha a Tisza Párt is indít egy főpolgármester-jelöltet, mert akkor egyrészt leválthatták volna Karácsonyt, másrészt már rég összeállhatott volna az új fővárosi vezetés. Ami pedig Vitézy Dávidot illeti, Magyar azt mondta róla, nagyon jó szakember, ugyanakkor nem erősítette meg, hogy őt fogják jelölni, hiába szólnak erről a hírek, és Karácsony is ezt állítja.

Magyar nem tudja, hogy Vitézy Dávid tudott-e előzetesen Szentkirályi Alexandra visszalépéséről a választások végén. Szerinte ennek nincs már jelentősége, és ugyan jó szakembernek nevezte, hozzátette, nem lehet azt mondani rá, hogy tökéletes jelölt lenne.

Magyar Péter Vogel Evelin felvételeiről: lehetnek rajta kellemetlen részek

Ugyanakkor hozzátette, ezeken a felvételeken nem lesznek hallhatóak bűncselekmények, ahogyan árulás sem.