Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,78 Ft
Euró
397,36 Ft
Font
475,41 Ft
Bitcoin
63,784 $

Besétált egy dohányboltba, majd fizetés nélkül távozott egy csík cigarettával

Kifelé is hasonlóképpen nyugodt volt, mint befelé menet. Elfogták.

...svg content...Fotó: Unsplash/Konrad Koller
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Balassagyarmati Járási Ügyészség friss közleménye szerint vádat emelt egy 30 éves férfi ellen, akit egy falusi dohánybolt kirablásával vádolnak. A vádirat szerint 2024. február 23-án reggel a férfi belépett egy vármegyei dohányboltba, ahol kért egy csík cigarettát.

A terméket hátizsákjába tette, csakhogy nem akart fizetni és így is távozott. Az üzlet dolgozói, köztük az eladó és annak édesapja, felszólították a férfit a fizetésre, erre válaszul a férfi mindkettejüket bántalmazta annak érdekében, hogy a cigarettát megtarthassa. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

Ezt követően az üzletajtó üvegét is betörte, majd gyalogosan indult el otthona felé. Az eladók követni kezdték a férfit, és a rendőrség megérkezéséig nyomon követték, amíg a hatóságok őrizetbe nem vették.

A férfi, aki korábban büntetlen előéletű volt, elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az ügyészség rablás bűntettével vádolta meg, és amennyiben a vádlott a bíróság előtt is beismeri tettét, valamint lemond a tárgyaláshoz való jogáról, 2 év börtönbüntetésre és 2 év közügyektől való eltiltásra tesznek indítványt. A döntést a Balassagyarmati Járásbíróság fogja meghozni.