Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,85 Ft
Euró
397,66 Ft
Font
476,75 Ft
Bitcoin
64,612 $

Gyurcsány Ferenc most nagyon örül, de nem Magyar Péter miatt

A volt magyar miniszterelnök boldog pillanatokat él át, miközben a DK erősen küszködik a Tisza Párt és Magyar Péter miatt.

...svg content...Fotó: Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a Demokratikus Koalíció (DK), a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és a Párbeszéd-Zöldek közös önkormányzati és európai parlamenti választási kampánynyitó rendezvényén a Budapest Kongresszusi Központban 2024. április 14-én. MTI/Máthé Zoltán
Belföld
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc szereti felkavarni az állóvizet, bár mostanában nem lehet azt mondani, hogy unalmas lenne a politika. Hiába csak 2026-ban lesz a következő országgyűlési választás, már most kampányidőszakot tartanak a pártok, annyira aktívak.

Gyurcsány Orbán Viktort és Magyar Pétert támadja szüntelenül, bár a számok azt mutatják, hogy a DK egyre több szavazót veszít. A Fidesz és a Tisza Párt óriási csapást mérhet a DK-ra és a többi pártra, nem lesz egyszerű bejutniuk a parlamentbe. Soron kívül Menczer Tamás szerint Magyar Péter oda fog jutni, ahová Jakab Péter

A volt kormányfő legutóbb már azt mondta, vele jobb volt Magyarországnak, amivel sokan vitatkoznának. Most pedig az új könyve kapcsán örömködött Gyurcsány Ferenc, aki a nyomdában nézte meg a végeredményt.

100 ezer a jutalom

„Százezer forintos kérdés: A kereszt halálában nincs semmi politika. Kényesen vigyáztam erre, a helyszín ezért se Magyarország. Aztán amikor július közepén utoljára olvastam át a kéziratot, azt gondoltam, hogy valami politikai utalást, valami ilyen tárgyú személyes villanást mégis belecsempészek a könyvbe.” – írta a posztjában a DK elnöke.

Végül úgy döntött, hogy elrejt a szövegben valamilyen áthallásos, rá jellemző, akár aktuális politikai utalásnak is felfogható pár sort, amit meg kell találniuk az olvasóknak. Az első helyes választ beküldő pedig 100 ezer forint értékű könyvutalványt vehet át a szerzőtől.

„Némi töprengés után végül elrejtettem a szövegben valamilyen áthallásos, rám jellemző, akár aktuális politikai utalásnak is felfogható pár sort. Találják meg és küldjék el megfejtésüket Kate Vargha e-mail címére, melyet az utószó végén fognak megtalálni! Az első helyes választ beküldő olvasónak az október 17-i budapesti dedikáláson százezer forint értékű könyvutalványt ad a szerző, Kate Vargha. Olvasni jó. Meg írni is”

Magyar Péter zsarolással vádolja Karácsony Gergelyt, aki szerinte hazudik

Nemcsak hazugságokkal vádolja Magyar Péter Karácsony Gergelyt, hanem többek között zsarolással is.