Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,55 Ft
Euró
397,06 Ft
Font
475,76 Ft
Bitcoin
64,421 $

Az utolsó pillanatokban bukott pontokat a Real Madrid, hiányzott Mbappé

Egy több mint fájdalmas mérkőzésen van túl a Real Madrid, akik nem tudták kihasználni a rivális Barcelona botlását.

...svg content...Fotó: Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetõedzõje csapatának sajtóértekezletén a klub madridi edzõközpontjában, a Valdebebas kerületben 2024. április 8-án. A Real Madrid másnap a VfB Stuttgart ellen játszik a labdarúgó Bajnokok Ligájának alapszakaszában. MTI/EPA/EFE/Sergio Pérez
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona az Osasuna otthonában szenvedett súlyos vereséget, ami nem volt benne a pakliban. Hét egymást követő győzelemmel várhatták a folytatást, míg a hazai csapat enyhén szólva sem kezdte jól az idényt.

Ennek ellenére egy sima vereségbe futottak bele a katalánok, akik csak abban bízhattak, hogy az Atletico Madrid legalább egy döntetlenre jó lesz a Real Madrid ellen. Ez így is lett, bár nagyon necces volt a vége számukra, egészen drámai módon alakultak az események az utolsó percekben.

Sokáig nem esett gól a városi derbin, amit Mbappé kénytelen volt kihagyni a sérülése miatt. Miliato szerezte meg a vezetést V. Junior passzából a 64. percben, és amikor már elkönyvelték a Real győzelmét, az Atletico beköszönt a 95. percben Correának köszönhetően.

Ugyan Llorente a 99. percben a VAR-os elemzés végén piros lapot kapott, ez már nem változtatott az eredményen. A Barcelona továbbra is vezeti a bajnokságot 21 ponttal a neve mellett, majd jön a Real 18 egységgel, míg az Atletico 16 pontos. A döntetlen miatt a Barcelona előnye csak 1 ponttal csökkent, így hálásak lehetnek a madridiaknak.

Karácsony a Magyar Péter vezette Tisza Pártról: Vitézy Dávidba lettek hirtelen szerelmesek

Karácsony Gergely főpolgármester elárulta, a Tisza Párt kizárólag Vitézy Dávidot támogatják főpolgármester-helyettesnek.