Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,921 $

Gyász: elhunyt a Beverly Hills-i zsaru egyik legnagyobb sztárja

Gyászol Hollywood, a Beverly Hills-i zsaru stábja különösen, ugyanis elhunyt a legendás film egyik legnagyobb sztárja.

...svg content...Fotó: YouTube/Netflix
Észak-Amerika
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A Beverly Hills-i zsaru a valaha volt egyik legismertebb akciófilmje, amin sokat is nevettünk, főként Eddie Murphy játéka miatt. Nemrég több évtizedes kihagyás után leforgatták a legújabb részt, most viszont gyászolnak, ugyanis John David Ashton elhunyt.

John David Ashton alakította az idősebb rendőrt, aki 50 évet forgatott Hollywoodban, és több mit 200 filmben szerepelt. Tévés és színpadi szerepei is voltak, de vitathatatlan, hogy a Beverly Hills-i zsaruban vált igazán ismertté 1984-ben. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Rákkal küzdött a remek színész, aki már nem lehet közöttünk, egész Hollywood gyászolja, nagyon szerették a karakterét. John Taggart nyomozó volt a Beverly Hills-i zsaruban, aki Axel Foley (Eddie Murphy) munkáját segítette Billy Rosewood társaként.

A TMZ is beszámolt a tragikus hírről, a színész 76 éves volt, aki örökre legenda marad az alakításai miatt. Sokan tisztelegnek előtte, nemcsak a kollégái, hanem azok a rajongók, akik imádták a filmjeit, főként a Beverly Hills-i zsarut.