Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,738 $

Sztárban Sztár All Stars: Vastag Tomi szerint a többiek jobbak voltak

Vastag Tomi nem akart magyarázkodni a kiesése miatt, szerinte a többiek jobbak voltak, és a pontok alapján számított is arra, hogy kieshet.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Pál Dénes viszont nem volt felkészülve erre, és sajnálja, hogy nála elmaradt a nagy pillanat. Szűcs Judithként kellett elköszönnie, amivel ugyan nem ment óriásit, rettentően nehéz feladat volt, bárkinek feladta volna a leckét.

Vastag Tomi pedig Koós Jánost utánozta, aki szintén legenda, és már nem lehet velünk. Tominak ugyancsak kemény kihívásai voltak az új feladattal, ami egyúttal így az utolsó is számára, hiányozni fog a mezőnyből. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Tomi egyenesen fogalmazott, nem akart magyarázkodni a kiesése miatt, szerinte egyszerűen a többiek jobbak voltak, amivel Szabó Zsófi nem feltétlen értett egyet. „Lehetett erre számítani.” – folytatta Vastag Csaba testvére a kiesését követően.

Élvezte, hogy ott lehet a műsorban, melynek kapcsán hozzátette, ritka az, amikor nem bohóckodni kell, falat átugrani, és így tovább. Most azonban ez az út véget ért számára is, visszatérhet a koncertjeihez, ám minden bizonnyal gyorsan túl fogja tenni magát ezen az egészen.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.