Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,738 $

Sztárbox: ma este összecsap egymással Bárdosi Sándor és Árpa Attila

Eljött a nagy nap, amikor is Bárdosi Sándor és Árpa Attila is összecsapnak egymással a Sztárboxban, aminek az egykori olimpikon komoly esélyese.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Bárdosi Sándor nem arról híres, hogy visszafogná magát, ha véleményt kell mondani vagy sportról van szó. Ugyanakkor már ő is 47 éves, régóta nem olimpikon már, viszont olimpiai ezüstérmet nyert birkózóként. Egyetlen egy lépésre volt az aranytól, és talán akkor az egész pályafutása, élete is másképpen alakul.

A sport mindig is fontos volt számára, egykor szumózott, majd az MMA-ban szintén szerencsét próbált. Ezek mind kivétel nélkül rossz hírek Árpa Attila számára, aki ráadásul idősebb, 52 éves, viszont tavaly bokszolt a Sztárboxban. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Ha mindent összevetünk, nem lehet kérdés, hogy ki a fő esélyes, és noha egy bemutatómérkőzésről van szó, valószínűleg nem fogják kímélni egymást. Vasárnap este rajtuk kívül még Sárközi Ákos és Horváth Tomi, valamint Sápi Vivi és Dér Heni fognak ringbe szállni, ami ugyancsak izgalmasnak ígérkezik.

Sárközinek fel kell kötnie a gatyáját, Tomi nagy esélyes, még egy kiütés is benne lehet a pakliban. A lányoknál viszont kiegyenlített küzdelem várható, akik esélyesek lehetnek arra, hogy megnyerjék a tornát. 19 óra 30 perctől kezdődik az élő adás az RTL-en, és minden bizonnyal ezúttal is sok sztárvendég lesz jelen a helyszínen.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.