Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Helene hurrikán: megható videón, ahogy az amerikai parti őrség helikopterrel ment ki a vízből egy férfit és hűséges kutyáját

A Helene hurrikán tönkretette a vitorlásukat, a parti őrség azonban időben lépett és egy bravúros mentőakció keretében a férfit és kutyáját is kimentették a vízből.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Scott Halleran
Epic
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy drámai mentésről készült videó kering az interneten: csütörtökön, a floridai Sanibel-sziget partjainál a Helene tönkretett egy vitorlást, melyen egy férfi és kutyája tartózkodott.

A parti őrség azonban a segítségükre sietett: egy kötéllel a vízbe ereszkedtek a helikopterről, majd átúsznak a mozgásképtelenné vált hajóhoz, ahol a férfi és négylábú barátja mentőmellényben beugranak a vízbe, hogy felemeljék őket a helikopterre. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

A videón jól látszik, ahogy a kutya és gazdája a parti őrséggel együtt úszik egy kosár felé, majd belemásznak és felhúzzák őket a helikopterre:

A parti őrség később egy közösségi médiás bejegyzésében elárulta, a meg nem nevezett férfi és négylábú barátja mintegy 40 voltak Sanibeltől, amikor vitorlásuk a vihar áldozatává vált, és elkezdett süllyedni.

A parti őrség a délnyugat-floridai nemzetközi repülőtérre vitte őket, ahol aztán átadták őket a mentőknek. Úgy tudni, a kutya és gazdája is jól vannak, noha a vitorlásnak búcsút kell inteniük.