Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

X-Faktor: egy váratlan fordulat végén Pápai Joci került Majka helyére a mentorok között

Az X-Faktorban láthatóan nincs lehetetlen, Pápai Joci ült be Majka helyére a válogatók alatt, de ez nem tartott sokáig.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Folytatódnak a csaták a válogatókon, a hangulatra sem lehet panasz, de még mindig sokan érkeznek olyan „tehetségek”, akik rettentően gyenge hanggal rendelkeznek. Továbbra sem értjük őket, mégis mit gondolnak.

Nyilván akadnak olyanok is, akik fogadásból, poénból jelentkeztek, bár a többség egyenesen azt hiszi, jó hangja van. Ez egyfelől szomorú is, és a családtagok, a barátok is tehetnek erről, akik nem beszélik le ezeket az embereket. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Néhol kínos jelenetek játszódnak le, nem mindig vicces, ha valaki gyengén énekel, főleg, ha még fel is van háborodva, ha szembesítik őket a valósággal. Mások pedig nem hajlandóak feladni, két dalt akarnak énekelni, mint Judit.

Már az első dal sem volt túl acélos, hogy finoman fogalmazzunk. Majka nagyon nem akart még egy dalt, majd Pápai Joci kiküldte őt, és átvette a mentori széket, így azok, akik abban bíztak, hogy Joci is mentor lehet az új X-Faktorban, most megkapták.