Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ, a Fidesz elnöke (j4) Szentkirályi Alexandra fõpolgármester-jelölt (b3), Szentgyörgyvölgyi Péter (Fidesz-KDNP), az V. kerület polgármestere (j), valamint belvárosi fideszesek társaságában budapesti kampánykörútján az V. kerületben 2024. április 27-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra egyértelművé tette, semmi esély arra, hogy a Fidesz támogassa Vitézy Dávid jelölését főpolgármester-helyettesként. Egyszerűen csalódtak benne a választásokat követően, és azt látják, hogy összedolgozik Magyar Péterékkel.

Erre is volt reakciója Vitézy Dávidnak, aki azt mondja, nem érdekli, ki lesz a főpolgármester, hozzátéve, örül, hogy így egymásra talált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra, miután a DK vezetője sem akar arról hallani, hogy ő legyen Karácsony Gergely helyettese Budapesten. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

„Ez különösen vicces, úgy hogy Te készülsz Gyurcsány fővárosi listavezetőjének helyettese lenni.” – ment a válasz Szentkirályi részéről Vitézy Facebook oldalán, aki még erre is reagált. „Persze, ha te mondod.”

Szentkirályi azt látja, hogy Karácsony Gergelyék még csak tudomást sem akarnak venni a Budapesten élő emberekről. Ennek kapcsán jegyezte meg, hogy a Fideszre számíthatnak a főorvosiak, és ha segítségre van szükségük, őket megtalálják.

„Ránk a budapestiek számíthatnak. Mi itt vagyunk és maradunk is, minden budapesti megtalál minket, akikről Karácsonyék tudomást sem akarnak venni.” – írta a Facebook oldalán Szentkirályi Alexandra vasárnap reggel.