Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,657 $

Sztárban Sztár All Stars: Szabó Zsófi kereste a szavakat Gubik Petra láttán

Gubik Petra egyértelműen a műsor legnagyobb favoritja, akárcsak volt az korábban a saját évadában.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Két újabb versenyző búcsúzott a Sztárban Sztár All Stars mezőnyéből. Pál Dénes és Vastag Tomi már nem lehetnek versenyben, míg Sipos Tomi és Oláh Ibolya például továbbjutottak a veszélyzónából, akik kaptak pár kritikát, nem véletlenül voltak ott.

Gubik Petra viszont megint tarolt, mindent vitt, és megérdemelten nyerte meg a napot, akárcsak egy héttel ezelőtt. Marics Petit alakította, méghozzá nem is akármilyen módon, a zsűri rengeteget dicsérte, és úgy tűnik, a nézők is elégedettek voltak Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Szabó Zsófi interjúkészítés közben alig találta a szavakat, hirtelen nem is tudta, hogy Marics Petivel vagy Gubik Petrával beszélget, annyira nagy volt a hasonlóság közöttük. Az énekesnő szerint is nagy munkát végzett a stáb, amiért hálás. Peti megkapta a kamerapróba felvételeit Petrától, mert ki szerette volna kérni a véleményét.

Petra nagyon jól érezte magát a produkció alatt, és még a legapróbb részletekre is odafigyelt. Ezerszer nézte meg a klipet, hogy tökéletes munkát végezzen, nála tudatosabb versenyző biztosan nincs a mezőnyben.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.