Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,611 $

Sztárban Sztár All Stars: súlyos kritikákat kapott Sipos Tomi Zoránként

Sipos Tomi, a Sztárban Sztár All Stars évadának legnagyobb meglepetése utolsóként léphetett színpadra.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Sipos Tomi ugyan papíron nem énekes, egészen nyugodtan kezdhetne énekesi pályafutásba is, amit a zsűri is kihangsúlyozott. Egy igazán egyedi személyiség, aki joggal van ott a legjobbak között a műsorban.

Jó döntés volt a TV2 részéről, hogy felkérte a Sztárban Sztár All Starsa, és most sem kellett csalódnunk. A feladat adott volt, egy újabb legenda bőrébe bújhatott, méghozzá Zorán személyében, akinek a karrierje több mint meghatározó, generációról generációra. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

Zorán azon meghatározó karakterek egyike, akik óriási hatással voltak anno a fiatalokra, és az idősekre egyaránt. A 60-as évek hajnala óta aktív, ami szintén egészen elképesztő, több mint különleges korszakokat élhetett meg a színpadon.

Stohl András egy bakira hívta fel a figyelmet, és aggódott Tomi miatt, nem akarta, hogy kiessen, ami végül nem történt meg. Megemlítette, anno Zoránként búcsúzott, és nem szeretné, ha Tomi szintén így járjon. Függetlenül attól, hogy Tamás jól szerepelt, Lékai-Kiss Ramóna szerint eddig ez volt a leggyengébb produkciója, nem hallotta igazán Zoránt, bár szeretné, ha továbbjutna.

Liptai Claudia ugyan magasan értékeli Tomi tehetségét, ez most nemigazán tetszett neki, ő sem hallotta Zorán hangját, addig Hajós messze más véleményen volt, és sokat dicsérte a versenyzőt. Hajsó 10, Claudia 9, Stohl 9, és végül Ramóna szintén 9 pontot adott, így eldőlt, hogy a zsűri véleménye alapján Ibolya volt a leggyengébb az este folyamán.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.