Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,708 $

Sztárban Sztár All Stars: Liptai Claudia nem érti, miért nem világsztár Szabó Ádám (videó)

Szabó Ádám újabb átalakuláson ment keresztül, most Siklósi Örsként szerepelt a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Szabó Ádám az egyik legnagyobb favoritja a műsornak, akárcsak volt a korábbi évadának. Akkor Tóth Andi, az exe volt a legélesebb riválisa, ami most is megtörténhetett volna, ha az énekesnő nem szerződik át az RTL-hez az X-Faktor miatt.

Siklósi Örsöt utánozhatta, aki rendkívül fiatalon, 29 évesen hunyt el. Kevés idő adatott meg neki számára a Földön, ugyanakkor minden napot úgy élt meg, hogy az élményekkel teli legyen. Remek énekes volt, sokan gyászolják a mai napig, aki 2021-ben hunyt el. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Ádám ezúttal is hozta a kötelezőt, nehezen lehetett belekötni abba, amit csinált. Nem sokan tudták volna így utánozni az eredeti előadót, méltó módon emlékezett meg róla, és a látványra sem lehetett panasz a színpadon, érdemes megnézni a felvételeket.

Stohl András csak szuperlatívuszokban tudott beszélni Ádám alakításáról, semmibe nem tudott belekötni, akárcsak Lékai-Kiss Ramóna, egyszerűen maximálisan le lettek nyűgözve. Liptai Claudia pedig nem érti, hogy Ádám miért nem világsztár ilyen hangi adottságokkal, csak kereset a szavakat. Ezek után nem lehetett kérdés, hogy minden zsűritag 10 pontot fog adni, és így is lett.

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek