Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,562 $

Sztárban Sztár All Stars: Stohl András sírva értékelte Puskás Petit, rendkívüli volt (videó)

Kaszás Attilaként tért vissza a színpadra a Sztárban Sztár All Starsban Puskás Peti.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Puskás Peti kissé csalódott volt, mert hiába a jobbnál jobb produkciói, eddig rendre veszélyzónás volt, kissé igazságtalanul. Ugyanakkor ez nem vetette vissza őt a felkészülésben, mindent beleadott, amit csak tudott.

A tragikusan fiatalon elhunyt Kaszás Attilát alakította, aki nagyon nagy név volt a szakmában. 47 évesen ragadta el a halált, 47 évesen még 2007-ben, így még mindig aktív lehetne. Egy darab kezdete előtt esett össze hirtelen, és ugyan sikerült újraéleszteni a mentőben, négy nappal később elhunyt. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Igazi megtiszteltetés volt Puskás számára előadni a színészt, ami az egyik legkeményebb feladat volt. Igazi színpadi előadást láthattunk, és Petinek volt lehetősége együtt dolgozni a színésszel, ami kiváltság.

Liptai Claudia és Stohl András számára különösen nehéz volt értékelni, mert nagyon jól ismerték Kaszás Attilát. András is megkönnyezte az előadást az eredeti előadó miatt, rengeteg emlék tört elő belőlük, a távoli múltból is.

Stohlnak volt a legnehezebb, aki szinte maga előtt látta Kaszás Attilát, emiatt is sírt annyira, mély volt mindezt látni, és egyúttal nehéz is. A zsűri maximális pontszámot adott, nem is tehetett volna mást, annyira érzelmes volt a produkció.

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek