Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,571 $

Gáspár Győző olyan munkát szeret végezni, ami szabaddá és boldoggá teszi

Győzike nagyon szereti az életét, ami sokszor a médiáról szól, hiszen imád szórakoztatni, amiben kimagaslik a mezőnyből.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Győző és Gáspár Bea nemrég ismét repülőre pattantak, és az egyik kedvenc országuk, Törökország felé vették az irányt. Isztambul egy olyan hely, ahol az ember igazán jól érezheti magát, és Győzőék így tesznek.

A Gáspárék első évadát már le is forgatták a TV2-vel, ami várhatóan nagy siker lesz. Ezúttal is valami hasonló lehet a háttérben, kíváncsian várjuk a folytatást, melynek kapcsán Győző elmondta, olyan munkát szeret végezni, ami nemcsak szabaddá, hanem boldoggá is teszi őt. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

„Olyan munkát végezni, ami szabaddá tesz és egyben boldoggá is, az egyik legnagyobb ajándék az életben.” – írt az Instagram oldalán. „A szabadság, hogy te döntheted el, hogyan és mikor dolgozol, felbecsülhetetlen.,több időt tölthetsz a családdal, barátokkal vagy azzal, amit igazán szeretsz.”

Győző megjegyezte, a stressz és a túlterheltség gyakran származik olyan munkából, amikhez nemigazán kapcsolódik szenvedély vagy érdeklődés. Ez valóban így van, emiatt is fontos valóban jól választani, ha munkáról van szó. „A stressz és a túlterheltség gyakran származik olyan munkákból, amelyekhez nem kapcsolódik szenvedély vagy érdeklődés. Ha azonban olyan tevékenységgel foglalkozol, ami örömet okoz, akkor a stressz jelentősen csökken! Hálás vagyok, hogy ez nekem megadatik nap mint nap.”

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Magyarország felkészült a téli gázellátásra

Rekordmennyiségű földgáz tárolása biztosítja az ország energiabiztonságát a közelgő fűtési szezonra.