Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A Blikk újságírója megkérdezte Ákost, ki mellé állna be, ha muszáj lenne, Orbán Viktor vagy Magyar Péter, amire gyors és egyértelmű választ adott.

...svg content...Fotó: Kovács Ákos koncertje a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2024. július 25-én. MTI/Veres Nándor
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Ákos egy igazi legenda a hazai zeneiparban, megkérdőjelezhetetlen sikerek vannak a neve mellett, immáron évtizedek óta. A még mindig csak 56 éves zenész, énekes, dalszövegíró, művész 1987 óta tagja a zenei világnak.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy nagyon fiatalon indult el ezen az úton, de akkor még nem is sejthette, mi vár rá. Fiatalon vehette át a Kossuth-díjat, már 2012-ben, több mint 10 esztendővel ezelőtt, mely pályafutása egyik csúcsa.

Ugyancsak nem kell magyarázni ezen sikerét, az önmagáért beszél, mely még inkább fémjelzi a tehetségét. Mai napig hatalmas tömegeket képet megmozgatni, és az is egyértelmű, hogy Orbán Viktor mellé állna be, ha választania kellene.

A Blikk megkérdezte, ha muszáj lenne, ki mellé állnak be, Orbán Viktor vagy Magyar Péter. „A válasz egyértelmű szerintem.” – mondta Ákos, aki köztudottan jó kapcsolatot ápol a kormányfővel, aki szintén elismeri és nagyon tiszteli az énekest, annak munkásságát. A videó a további kérdésekkel erre a linkre kattintva érhető el.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.