Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,624 $

Szentkirályi Alexandra Magyar Péterről a budapesti olimpia kapcsán: „Megint hazudott”

Szentkirályi Alexandra Magyar Péterről a budapesti olimpia kapcsán: „Megint hazudott”

...svg content...Fotó: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP fõpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatót tart a Belügyminisztérium épülete elõtt, miután egyeztetett Pintér Sándor belügyminiszterrel 2024. május 7-én. MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra várja Magyar Péter és Karácsony Gergely válaszát a felszólítást követően, de az továbbra sem futott be. Legutóbb arról is beszélt a Fidesz vezető politikusa, hogy nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-helyettes jelölését, miután csalódtak benne.

Az olimpia szintén téma, ami lehetséges, hogy mégis megvalósulhat Budapesten a közeljövőben. Sok minden adott hozzá, kezdve a stadionokkal, az uszodákkal, és így tovább. Már nem egyszer bizonyított Magyarország, hogy akár olimpiát is magas szinten tudna rendezni. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A Magyar Nemzet megkérdezte Szentkirályi Alexandra, mit gondol arról, hogy Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője azt állítja, Karácsony Gergely és a Fidesz megyeegezett egymással az olimpiai rendezés kapcsán.

„Magyar Péter megint hazudott. Semmilyen megállapodás nincs az olimpia kérdésében a kormány és a főváros között.” – válaszolt röviden és tömören Szentkirályi Alexandra a lap kérdésére az interjújában.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.