Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,624 $

Tizenhétszeres gyilkosok után indult hajtóvadászat Dél-Afrikában

Hajtóvadászat zajlik Dél-Afrikában egy tizenhét ember halálát követelő akció után, amiről a rendőrség számolt be.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Afrika
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Összesen tizenhét ember vesztette életét egy dél-afrikai városban egy tömeges lövöldözés következtében. Az elkövetők elmenekültek, akik ellen hajtóvadászatot indítottak a hatóságok, nagy erőkkel keresik őket.

Két tanyát támadtak meg a fegyveresek, akik az egyik helyszínen tizenkét nővel és egy férfivel, míg a másikon három nővel és egy másik férfival végeztek. Egy ember pedig kritikus állapotban fekszik az őt ápoló kórházban – tudhattuk meg a BBC jelentéséből. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A dél-afrikai média szerint az áldozatok rokonok és szomszédok voltak a megtámadott falvakban. Péntek este történt a kegyetlen támadás, amikor az emberek egy hagyományos gyászszertartásra készültek volna.

A fegyveresek válogatás nélkül kezdték el lőni az embereket, és állítólag kiskorúak is vannak az áldozatok között.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.