Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,62 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
475,41 Ft
Bitcoin
65,551 $

Ázsia Expressz: váratlan balhé a stúdióban, Zsigmond Angi kisétált (videó)

Béres Anett szembesítette azzal Zsigmond Angit, miket mondtak a hátuk mögöttük róluk, miután mindent vettek a kamerák az Ázsia Expresszben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

A TikTok-sztár eddig is rengeteg kritikát kapott a műsor kapcsán, ahogyan a párja, Mészáros Bende is, miután elég furcsa jelzőket használtak Béres Anettre és Sáfrány Emesére a műsor alatt. Ez pedig már sok volt a lányoknak, akik akkor ezekről a dolgokról nemigazán tudtak.

Zsigmond Angi azt mondta, a műsor elején mindenhol letiltotta őt Béres Anett, aki erre is reagált, szemtől szemben. „Nem a műsor elején, hanem amikor megláttam, hogy miket mondtok a hátunk mögött, nem szemtől szemben, akkor! Úgyhogy nem a műsor elején!” Soron kívül Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt az eltűnt 16 éves budapesti fiút

Angi válasza erre az volt, hogy márpedig ő szemtől szemben is közölte a dolgokat, ami Anett szerint távolról sem igaz. „Dehogy mondtatok szemtől szemben, ne viccelj, most néztem a tévében, hogy miket beszéltek rólunk.”

„Ne viccelj már Angi, ne hazudjatok! Könyörgöm, orvosi eset vagytok!” – szólt oda Anett, miközben Angi felállt és kisétált a stúdióból. Hamarosan minden részletre fény derül, ugyanis a hajsza után jön a kibeszélő legújabb epizódja.