Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,47 Ft
Euró
396,91 Ft
Font
475,94 Ft
Bitcoin
65,392 $

Egy eltűnt 14 éves fiút keresnek, még a nyáron veszett nyoma

Egyelőre nem tudni, merre járhat az eltűnt 14 éves fiú, akit jelenleg is keres a rendőrség, és a lakosság segítségét kérik.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Makai Attila Ábel eltűnése kapcsán kért segítséget a rendőrség, miután a fiú továbbra sem került elő. Nyáron tűnt el, távozott engedély nélkül a Bezerédj-Kastélyterápia Alapítvány Szedresi Speciális Gyermekotthonból, és azóta sem tért vissza oda.

A rendőrség azt írja, a 14 éves fiú körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú. Haja sötét színű, szeme sötétbarna. Bárki, aki információval tud szolgálni a fiú hollétéről, eltűnéséről, az jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. Soron kívül Egyre esélyesebb, hogy Vitézy Dávid lesz a főpolgármester-helyettes

Fotó: police.hu

Menczer Tamás Magyar Péternek: vállald a felelősséget a botrányos tetteidért

Ismét Magyar Péternek üzent Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki szerinte eljött az idő, hogy a Tisza Párt vezetője vállalja a felelősséget a botrányos tetteiért.