Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,86 Ft
Euró
397,21 Ft
Font
476,25 Ft
Bitcoin
65,730 $

Schobert Lara szerint a férfiak rombolták le az évek során

Schobert Larának nincs szerencséje a szerelemben, pedig egy nagyon kötődő típus, csinos, vonzó nő, mégis többször otthagyták.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara nemrég Hajdú Péter műsorában beszélt őszintén arról, milyen volt felnőnie, illetve milyen nehézségekkel küzdött, miközben a férfiaktól várta azt, hogy okosnak, szépnek mondják őt. Sok frusztráció dolgozott benne, már csak amiatt is, mert nem egyszer hagyták ott.

Úgy érzi, hogy a férfiak rombolták le az évek során, és ez olyasvalami, ami nyilván a bizalom rovására is megy. Manapság minden eddiginél nehezebb párt találni, pláne egy ismert ember esetében, mert soha nem tudni, mit akarhat valójában a másik fél. Soron kívül Szentkirályi Alexandra felszólította Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

„Engem szerintem a férfiak romboltak le az évek során. Az a típusú ember vagyok, aki ha valakit megszeret, abba a maximumot beleteszi, élni-halni tudnék az emberért. Velem nagyon sokszor azt éreztették, nem vagyok elég jó, és hiába kaptam meg otthonról a szeretetet és az igazolást, hogy én jó vagyok, mindig belekerültem egy mérgező kapcsolatba, ami azt éreztette velem, hogy velem van a gond.” – idézte a Blikk Larát Hajdú Péter műsorából, aminek ideje alatt az énektudását is megcsillogtatta.

Azt mondja, mindig magában kereste a hibát, és miközben a másik felet emelte, addig ő egyre lejjebb csúszott. Beismeri, akkoriban még nem volt elég érett ehhez, hogy lássa a teljes képet, és elkezdjen magával foglalkozni.

Nagyon szerelmes típusnak tartja magát, él-hal a romantikáért, és elárulta, igazán szerelmes legutóbb volt. Kiemelte, sosem voltak nagyon durva okai annak, hogy otthagyták, csak könnyen feladták. „Annyit mondtak, hogy nem illünk össze, csá!”

Gulyás Gergely: nincs olyan nap, hogy Magyar Péter ne állítson valótlanságot

Gulyás Gergely védelmébe vette Orbán Balázst a legutóbbi nyilatkozata után, ami nagy felháborodást váltott ki a baloldalon.

Váratlan akciót hirdetett a Lidl, jó hírt jelenthet a nyugdíjasoknak

Gyógyászati segédeszközök szerezhetők be jóval olcsóbban a boltlánc üzleteiben. Ennek a kedvezménynek aktualitása is van, hiszen nemrég derült ki, számos gyógyászati segédeszköz drágulhat meg a közeljövőben.