Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,86 Ft
Euró
397,21 Ft
Font
476,25 Ft
Bitcoin
65,730 $

Ázsia Expressz: L.L. Junior egy borzalmasan hisztis nőnek nevezte Blankát

Sokat nem kellett várnunk az újabb drámai jelenetre L.L. Junior és Dárdai Blanka között, akik ráadásul hajszázni mennek.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Többek között az is eldőlt, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka biztos hajszázók lesznek, így hamarosan kiderül, kik távoznak a versenyből, közvetlen azelőtt, hogy Tajvanba utazhattak volna. Béres Anett és Sáfrány Emese a lehető legjobbkor lettek védettek, amiért Stohl Andrásnak és Tillának is hálásak lehetnek.

Kemény harc zajlik a bejutó helyekért, de úgy tűnik, Dárdai Blanka ismét kiborul L.L. Junior miatt. Nem bírta ki sírás nélkül, miután nem a legkedvesebb módon bánt vele a párja, akit kemény jelzőkkel illetett. Soron kívül Szentkirályi Alexandra felszólította Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

A rappert sem kell félteni, miután egy borzalmasan hisztis nőnek nevezte a kamerák előtt, csak éppen nem ebben a stílusban. Ez könnyen a kiesésükbe kerülhet, de az már biztos, hogy a műsort követően szakítottak egymással.

Krausz Gábor és Mikes Anna között szintén feszültté válik a helyzet a hajsza alatt. Anna már rászólt Gáborra, hogy ne beszéljen hozzá a feladat közben, aki pedig erre káromkodásban tört ki. Szintén veszélyben lehetnek, hiába az egyik legerősebb páros.

Gulyás Gergely: nincs olyan nap, hogy Magyar Péter ne állítson valótlanságot

Gulyás Gergely védelmébe vette Orbán Balázst a legutóbbi nyilatkozata után, ami nagy felháborodást váltott ki a baloldalon.

Váratlan akciót hirdetett a Lidl, jó hírt jelenthet a nyugdíjasoknak

Gyógyászati segédeszközök szerezhetők be jóval olcsóbban a boltlánc üzleteiben. Ennek a kedvezménynek aktualitása is van, hiszen nemrég derült ki, számos gyógyászati segédeszköz drágulhat meg a közeljövőben.