Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
63,095 $

Ezentúl fizetős lesz a parkolás a népszerű fővárosi bevásárlóközpontban

Eddig korlátlan ingyenes parkolásra volt lehetőség, mostantól azonban ez is fizetős lesz.

...svg content...Fotó: Unsplash/Rokas Niparas
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Október elejétől kezdve fizetős lesz a parkolás a budapesti Eleven Center területén – derült ki a bevásárlóközpont hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésből. A lépés főként azokat érinti, akik az agglomerációból járnak be dolgozni és eddig ingyen parkoltak itt napközben.

Az új szabályozás értelmében az első óra parkolás továbbra is díjmentes marad, a második óra ára bruttó 250 forint, míg a harmadik órától kezdve minden megkezdett óráért bruttó 300 forintot kell majd fizetni.

Azon vásárlók, akik a Spar üzletben vásárolnak, másfél órán keresztül ingyen parkolhatnak. A motorosok számára viszont jó hír, hogy ők továbbra is ingyen használhatják a parkolót.

A posztból az is kiderült, hogy az újonnan telepített fizetőautomata a Spar bejáratánál és a P2-es szinten a lifteknél található, ahol lehet majd készpénzzel, bankkártyával és mobil applikációval is fizetni a parkolásért.

Egy felmérés által fény derült rá, hányan állítanák vissza a halálbüntetést hazánkban

Mint kiderült, a magyar társadalom több mint kétharmada gondolja úgy, hogy erős vezetőkre van szükségünk, csaknem kétharmadnyian pedig visszaállítanák a halálbüntetést.