Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,33 Ft
Euró
396,13 Ft
Font
475,44 Ft
Bitcoin
65,176 $

Ázsia Expressz: Krausz Gábor átváltott Rambo üzemmódra (videó)

Soha nem szabad leírni Krausz Gábort, aki ugyan sokat viaskodik önmagával az Ázsia Expresszben, egy nagyon erős versenyző.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Messze megosztóbb Krausz Gábor karaktere az Ázsia Expresszben, mint a Dancing with the Starsban volt, ehhez kétség nem férhet. Sokat panaszkodik, nem mindig van helyén a stílusa, ugyanakkor ez egy verseny, és a végén csak az számít, ki nyer.

Junior messze lazábban fogja fel ezt az egészet, és kérdőre is vonta emiatt Tóth Gabi volt férjét. A rapper arra számít, hogy lesznek még vitáik egymással, de hamarosan hajszára kerül a sor, és lehetséges, az egyik páros búcsúzik Tajvan előtt. Soron kívül Olajszennyezés Kiskunmajsánál: reagált a Mol

A legutóbbi játék alatt Gábor nagyon koncentráltnak tűnt, ez már jobban tetszett neki, mint az éneklés. Ugyan Bendétől kapott egy mélyütést, mindez nem zavarta össze, és a következő körben óriásit ment, átkapcsolt Rambo üzemmódba.

Emiatt sem szabad leírni őt, ahogyan másokat sem, mert az Ázsia Expresszben bármi megtörténhet, egészen az utolsó pillanatokig nyílt maradhat a győzelem sorsa. Láttunk már drámai befutókat, és biztosan fogunk is még.

Arcát vállalva nyilatkozott a nyíregyházi gyerekgyilkos: tőle lehetett terhes a 12 éves kislány

A férfi minden bizonnyal soha nem szabadulhat a börtönből, aki egy állapotosnak tartott 12 éves kislányt gyilkolt meg.