Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,30 Ft
Euró
396,92 Ft
Font
475,70 Ft
Bitcoin
63,959 $

Mindkét lábát bedarálta egy mezőgazdasági gép a Békés megyei férfinek

A gép a férfi mindkét lábát szétzúzta. Csak a tűzoltók tudták kiszabadítani, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mindkét lábát bedarálta egy mezőgazdasági tárcsázó gép egy férfinek Békés vármegyében. A beszámoló szerint az incidens kedd délután történt Ecsegfalván, amikor a 65 év körüli férfi egy szántóföldön dolgozott. Elromlott a traktor mögé akasztott tárcsázó, amit meg akart javítani.

Így leszállt a traktorról, ám mint kiderült, a járművet sebességben hagyta, a mezőgazdasági gép pedig elindult és maga alá gyűrte. A Tények értesülései szerint a férfi azonnal elájult a fájdalomtól, de annyi lélekjelenléte még volt, hogy értesítse a feleségét. Soron kívül Mínusz 1 fok is lehet éjszaka, kedden napközben viszont kellemes időnk lesz

Az asszony riasztotta a 112-t: olyan nagy volt a baj, hogy a katasztrófavédelem embereire is szükség volt a mentésnél. A súlyos sérülés miatt csak nagyon óvatosan lehetett megmozdítani a férfit, akihez több mentőegységet és egy mentőhelikoptert is küldtek.

Végül csak a tűzoltók tudták kiszabadítani és mentőhelikopterrel vitték kórházba. A férfi jelenlegi állapotáról nincs hír, illetve egyelőre azt sem tudni, indul-e eljárás a baleset miatt – derül ki a beszámolóból.