Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,76 Ft
Euró
395,20 Ft
Font
473,02 Ft
Bitcoin
63,833 $

Szentkirályi Alexandra szerint Magyar Péterék már leosztották a zsíros pályázatokat

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz egyik vezető politikusa elmondta, mit gondol Karácsony Gergely főpolgármester legutóbbi döntéséről.

...svg content...Fotó: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a főváros fenntartásában lévő, graffitivel összefirkált, használaton kívüli megállónál a Haller utcánál, a Duna-parton 2024. május 15-én. A megállót Szentkirályi Alexandra segítőivel takarította meg. MTI/Lakatos Péter
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi biztos abban, hogy a háttérben már több megállapodás is született Magyar Péterék és Karácsony Gergelyék között, aminek Vitézy Dávid és Gyurcsány Ferenc is része. Gyurcsány állítólag csak háttérember Magyar miatt, aki rendre „kék Fidesznek” hívja a DK-t.

A volt főpolgármester-jelölt, aki továbbra is Budapestért dolgozik, nem hiszi el, hogy nincs ilyen együttműködés az említett felek között. Hamarosan pedig megalakulhat az új Fővárosi Közgyűlés, ami számtalan kérdésre adhat választ. Soron kívül Magyar Péter ma este élőben fog beszélni a volt barátnőjéről az ATV-nél

Szentkirályi a legújabb videójában arról beszélt, hogy a „szivárványkoalíció” tagjai egész egyszerűen lebuktatták magukat. Ennek kapcsán reagált arra, hogy Karácsony Gergely kitolja a pályázati határidőket, ami a fővárosi cégek vezetőire, illetve felügyelőbizottsági, igazgatósági helyekre vonatkozik.

A Fidesz politikusa azt mondja, noha Karácsony ezt a fővárosi képviselők kérésére tette meg, ez nem igaz. „Ennél nagyobb lebukást rég nem láttunk.” Szerinte Magyar Péterék a lényegi kérdésekben, kinek hova mennek az emberei, ki milyen zsíros helyeket kap, ki mit felügyel, már megállapodtak. „De a részletekről még mennek az egyeztetések.”

Ilyen részlet számukra az, hogy hova, kinek az embere fog majd pályázóként nyerni. Szentkirályi szerint a részletek megbeszélése miatt tolták ki a határidőket. „Úgyhogy ezek után nekem senki ne mondja azt, hogy ez a szivárványkoalíció nem egyeztet, nem létezik, nem egyeztetik egymással a naptáraikat, és persze a zsíros pályázatok eredményét sem.

Szentkirályi Alexandra szerint Magyar Péterék már leosztották a zsíros pályázatokat

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz egyik vezető politikusa elmondta, mit gondol Karácsony Gergely főpolgármester legutóbbi döntéséről.

Magyar Péter ma este élőben fog beszélni a volt barátnőjéről az ATV-nél

Magyar Péter ma este 20 órától ismét az Egyenes Beszéd vendége lesz, valószínűleg azok után kapott meghívást, hogy kirobbant az új botrány, most a volt barátnője kapcsán.

Térd- és derékfájdalmai vannak? Ez is okozhatja

A lábfej boltozata egy speciális szerkezet, ami ha megsüllyed, egész sor fájdalmas problémát indít útjára, még a térd- és a derékfájdalom is eredhet innen.