Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,30 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
472,05 Ft
Bitcoin
63,654 $

Ázsia Expressz: Krausz Gábor megint kiborult

Lassan nincs olyan nap, amikor Krausz Gábor nem borul ki valamiért az Ázsia Expresszben, már követni is nehéz, hány kiakadása volt a műsor alatt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Sok kritikát kap emiatt Krausz Gábor, aki a Dancing with the Starsban ünnepelt sztár volt, addig az Ázsia Expresszben az egyik legmegosztóbb személyiség. Végtelenül nagy szerencséje van Mikes Annával, hogy ilyen türelmes, aki emellett higgadt is.

Gábor lassan már minden egyes nap kiakad valamiért, amivel nemcsak saját magát, hanem Annát is nehéz helyzetbe hozhatja. Most sem lesz ez másképp, most épp egy éneklős játék miatt hisztizett, míg Anna azt mondta, inkább megcsinálja egyedül a feladatot. Soron kívül Térd- és derékfájdalmai vannak? Ez is okozhatja

A séf ezzel a magatartásával demotiváló is bírhat, és mivel nagy a tét, jobb lenne változtatnia. Ugyanakkor aligha fog ezen változtatni, pedig ellenkező esetben sokkal erősebb és jobb páros lehetnének a versenyben.

Sosem látott, szokatlan kőzetet talált a Marson a Perseverance rover

A kutatók szerint semmire nem hasonlít azok közül, amiket idáig felfedeztek a vörös bolygón.

Egészen döbbenetes számokról számolt be Karácsony Gergely

Úgy tűnik, sokan szeretnék a legjobb helyeket Budapesten, és Karácsony Gergely úgy döntött, ad még egy kis időt.

Élőben adja a tv a Ferencváros nagy meccsét az Európa-ligából

Élőben adja a televízió a Ferencváros várva várt mérkőzését az Európa-ligából, rögtön egy erős ellenféllel kezdenek a magyarok.