Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,30 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
472,05 Ft
Bitcoin
63,654 $

Igazi álommotort vásárolhat magának Rácz Jenő

Újabb nagy álmát valósíthatja meg Rácz Jenő, aki úgy tűnik, később motorozni is fog az utakon.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő kapcsán legutóbb arról számoltattunk be, hogy elhagyta a táskáját, amiben összesen 1 millió forint volt. Ez nyilván fájdalmasan érintette, majd nagy meglepetésére az összeg hiánytalanul került vissza hozzá.

A becsületes megtalálókat megvendégelte a luxuséttermében, ezzel is kifejezvén háláját. Sajnos nem ilyen világot élünk, így az RTL sztárjának hatalmas szerencséje volt, aki nem győzött köszönetet mondani a két fiatalembernek. Soron kívül Térd- és derékfájdalmai vannak? Ez is okozhatja

Jenő szereti a szép dolgokat, a luxusautókat, a drága órákat, és úgy tűnik, most lehet egy új szenvedélye. Nem egy sztár motorozik rendszeresen, ami soha nem veszélytelen, viszont cserébe óriási élményt ad, főleg, ha szép az idő.

Rácz Jenő nem tud dönteni, mindkét színben tetszik neki a különleges motor. Schobert Norbi, aki szintén imád motorozni, a fekete színű motorra tette le a voksát, míg Fördős Zé frappáns választ adott, aki szerint vegye meg mindkettőt, és akkor reggel ki tudja választani, mihez is passzol alsónadrágjának színe.

Sosem látott, szokatlan kőzetet talált a Marson a Perseverance rover

A kutatók szerint semmire nem hasonlít azok közül, amiket idáig felfedeztek a vörös bolygón.

Egészen döbbenetes számokról számolt be Karácsony Gergely

Úgy tűnik, sokan szeretnék a legjobb helyeket Budapesten, és Karácsony Gergely úgy döntött, ad még egy kis időt.

Élőben adja a tv a Ferencváros nagy meccsét az Európa-ligából

Élőben adja a televízió a Ferencváros várva várt mérkőzését az Európa-ligából, rögtön egy erős ellenféllel kezdenek a magyarok.