Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,82 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
471,82 Ft
Bitcoin
63,579 $

Szentkirályi Alexandra átvette a mandátumát: Köszönöm a bizalmat!

A Fidesz fővárosi elnökének megbízatása október elsején lép életbe.

...svg content...Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

„Mandátum átvéve, köszönöm a bizalmat! Frakció indul!” – tudatta hivatalos közösségi médiás oldalán Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi elnöke. Mint ismert, az új Fővárosi Közgyűlést 32 képviselő és a főpolgármester alkotja majd.

A jelenlegi közgyűlés tagjainak mandátuma szeptember 30-án jár le, míg a testület most megválasztott tagjainak megbízatása október 1-jén lép életbe – idézi fel a Magyar Nemzet. A Fővárosi Közgyűlésben a Fidesz–KDNP színeiben tíz képviselő szerzett mandátumot: Soron kívül Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

Böjthe Péter, Böröcz László, Havasi Zoltán, Janó-Veilandics Franciska, Radics Béla, Sára Botond, Sinkovics Krisztián Ádám, Szécsényi Dániel, Szentkirályi Alexandra és Varga Zsoltné Szalai Piroska – sorolják fel.

De korábban azt is megírtuk, hogy a volt kormányszóvivő is reagált a 444 cikkére, ami szerint Magyar Péter Vitézy Dávidot ültetné be Karácsony Gergely vezetésének egyik legfontosabb székébe, méghozzá főpolgármester-helyettesként, amit korábban szinte kizárt a főpolgármester a választások miatt.

Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy Szentkirályi is kivette a részét az árvízvédelemmel kapcsolatos munkákból. Mint fogalmazott: „Megvédjük ami a miénk, megvédjük azokat, akik számítanak ránk”.